OOH Promotion Factory

Despre noi

Suntem o companie de design, creatie si productie publicitara, specializata in solutii integrate pentru expunerea, evidentierea si comunicarea produselor, pe canalele in-store, retail, horeca.

Gandim, desenam, proiectam si producem, la standarde ridicate de calitate, pentru clienti din toate zonele de business: FMCG, producatori de tigari, farmaceutice, agentii de publicitate, electronice, telecomunicatii, banci, cosmetice, home-care, producatori de mobilier etc.
De asemenea, ne place sa facem si evenimente, carora sa le dam o forma impecabila, precum si tot felul de proiecte speciale.

Ne-am format ca o echipa omogena si experimentata, capabila sa ofere solutii adaptate in functie de specificul fiecarui produs, la cele mai ridicate standarde , punand accent si pe stimularea deziei de cumprare.

Avem know-how si tehnologie de productie diversificata, iar proiectele realizate pana in prezent au demonstrat ca putem depasi asteptarile celor mai exigenti clienti si ca suntem cu adevarat “parteneri”.

en_GBEN